متخصص تغذيه گفت: ماست به علت داشتن خواص اسيدي، مادهاي ضد باكتري محسوب شده و ميتواند در درمان بيماريهاي عفوني موثر باشد.
دكتر كوروش جعفريان، متخصص تغذيه در گفتگو با ايسنا با اشاره به اين كه مصرف اين ماده غذايي در تابستان زياد ميشود، گفت: ماست از تخمير قند شير (لاكتوز) حاصل ميشود، باكتري مخصوص تهيه ماست، لاكتوز را به اسيدلاكتيك تبديل ميكند كه خاصيت اسيدي بودن آن تا حدودي ميتواند ضدباكتري باشد.
خوردن هندوانه به علت بالا بردن قند خون به افراد ديابتي توصيه نميشود.
افراد مبتلا به ديابت بايد از خوردن هندوانه صرف نظر كنند، زيرا هندوانه قند خون را به سرعت بالا ميبرد و كاهش اين قند براي آنها بسيار مشكل است.
مصرف نارگيل موجب دفع سنگ كليه و تقويت هوش و حافظه ميشود و در درمان بسياري از بيماريها مثل اسهال خوني، بواسير و ناراحتيهاي كبدي مفيد است.
دانشمندان سنگاپوري طي مطالعات خود در زمينه تاثيرات چاي روي فعاليتهاي مغزي دريافتهاند كه چاي براي مغز مفيد است.
اين دانشمندان اعلام كردند كه نوشيدن حتي يك فنجان چاي در روز با كاهش سرعت تحليل رفتن سلولهاي مغزي و نيز هوشيار نگه داشتن مغز تا سنين سالخوردگي براي مغز مفيد است.
گريپ فروت چون داراي كالري كمي است نوشابه بسيار خوبي براي آنهايي است كه ميخواهند وزن كم كنند و لاغر شوند. گريپ فروت از پرتقال كمتر قند دارد.
گريپ فروت تميزكننده بدن از مواد سمي است و اين مواد را سريعا دفع ميكند و دليل آن اين است، هنگامي كه از گريپ فروت استفاده ميكنيد، به علت دفع مواد زائد ممكن است اسهال بگيريد.
متخصصان پوست، مو و زيبايي معتقدند جوانه گندم در درمان ريزش مو، رفع شوره سر و انواع جوشهاي صورت در ناراحتيهاي پوستي موثر است و ميتوان پودر آن را به همراه ماست تازه براي ساخت ماسكهاي زيبايي مورد استفاده قرار داد.
اسفناج منبع غني ويتامينهايC،B، A و آهن و پتاسيم است.
طبيعت آن خنك و براي پايين آوردن تب مفيد است. بيماراني كه به بيماري ورم روده كوچك مبتلا هستند، ميتوانند براي درمان از برگهاي سبز اسفناج استفاده كنند.
نتايج آخرين تحقيقات انجام شده در دانشگاه ايالتي پنسيلوانيا نشان داد كه مصرف روزانه يك سيب ميزان كالري را تا 190 كيلو كاهش ميدهد و همين عامل كاهش مصرف غذا را در بر دارد.
به گزارش ايسنا، طبق يافتههاي پژوهشگران دانشگاه ايالتي پنسيلوانيا ؛ سيب داراي خواص شگفتآوري براي كنترل وزن است.
پژوهشگران اعلام كردند كه پروتئين كوچك موجود در دانههاي گياه آفتابگردان ميتواند خطر گسترش سرطان پروستات را كاهش دهد.
به گزارش ايسنا، پژوهشگران استراليايي اين پروتئين مفيد را در دانههاي آفتابگردان پيدا كردهاند.
با پختن گوجه فرنگي ماده ليكوپن كه نوعي آنتي اكسيدان است آزاد شده و افزايش مييابد كه اين ماده در جلوگيري از ناراحتيهاي پوست مفيد است.
.: Weblog Themes By Pichak :.