"سيدحسن نصرالله" در مراسم تشييع باشكوه پيكر پاك عماد مغنيه تأكيد كرد : خون عماد مغنيه رژيم صهيونيستي را از صفحه روزگار محو خواهد كرد.
دبيركل حزب الله لبنان در اين مراسم در ميان جمع دهها هزار نفري مردم لبنان ، گفت : مغنيه در پي خود دهها هزار رزمنده مبارز و آماده شهادت باقي گذاشته است.
دبيركل حزبالله صهيونيستها را عامل اين جنايت هولناك دانست و تهديد كرد : اگر ميخواهيد به اين صورت بجنگيد ، ما هم آمادهايم با شما در تمام جهان به اين صورت مبارزه كنيم.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ به پيشگاه حسين بن على امير المؤمنين عليهما السّلام، از سليمان بن صرد خزاعى و مسيّب بن نجبة و رفاعة بن شدّاد و حبيب بن مظاهر و عبد اللَّه بن وائل و شيعيان ديگرش. سلام خدا بر تو، ستايش مر خداى راست كه دشمن تو و پدرت را در هم شكست،...

1. توماس کارلایل (خاور شناس مشهور انگلیسی) :
بهترین درسی که از تراژدی کربلا میگیریم این است که حسین و یارانش ایمان استوار به خدا داشتند . آنها با عمل خود روشن کردند که تفوق عددی در جایی که حق با باطل روبرو میشود اهمیتی ندارد . پیروزی حسین با وجود اقلیتی که داشت موجب شگفتی من است .

امّ الفضل همسر عباس (رضى اللَّه عنهما) می گويد :
در خواب ديدم (قبل از تولّد حسين) كه گوئيا پارهاى از گوشت رسول اللَّه صلّى اللَّه عليه و آله بريده شد و در دامنم افتاد ، خواب را به پيامبر صلّى اللَّه عليه و آله گفتم ، فرمود: رؤياى صادقه است و خواب خوبى است ، بزودى فاطمه پسر بزايد و به تو خواهم داد تا دايهاش باشى . ام الفضل گويد : قصّه آنچنان شد كه پيامبر فرموده بود.

در خلقت ما سِوی سهیم است حسین در نزد خدا ذبح عظیم است حسین
ای غرق گنه بگیر دامانش را زیرا چو خدای خود کریم است حسین

1- ايجاد اخلاق جديد در جامعه مسلمين
يكى از آثار و بركات سيدالشهدا (ع) در بعد اخلاقى - تربيتى اين است كه قيام او باعث گرديد در جامعه مسلمانان نوعى اخلاق جديد بلند نظرانه پديد آيد و نظر انسان را به زندگى خود و ديگران، دگرگون سازد تا بتواند بدينوسيله جامعه را اصلاح نمايد . و به عبارت ديگر، با خودسازى به ديگر سازى نيز بپردازد.

امام حسين عليه السّلام در سال 60 هجرى روز سه شنبه سوم يا هشتم ذيحجه، روز شهادت مسلم از مكّه بيرون شد.
ابو جعفر محمّد بن جرير طبرى امامى در كتاب دلائل الامامة مىگويد: ابو محمّد سفيان بن وكيع از پدرش وكيع و او از اعمش آورده كه مىگفت : ابو محمّد واقدى و زراره بن خلج به من گفتند...

ذوق يک لحظه وصال تو به آن مي ارزدکه کسي تا به قيامت نگرانت بنشيند
...................................................................
آقا نماز جمعه اين هفته با تو
پاي برهنه آمدت تا کوفه با ما
اللهم عجل لوليک الفرج
تا فصل وصال منتظر خواهم ماند
تا ديدن يار منتظر خواهم ماند
در غيبت او اگر مرا دار زنند
بر چوبه دار منتظر خواهم ماند
زيارت سيدالشهدا (ع)
در طول تاريخ انسانهايى بوده و هستند كه پس از مرگشان ، زندگى و حياتشان ادامه پيدا كرده و با مرگ بدنشان ، وجودشان و شخصيت و انديشهشان ادامه يافته است . مردان خدا و شخصيتهاى الهى، همانگونه كه در زمان حيات خويش استوانه دين و محور انسانيت و پشتوانه حق و عدالت هستند ، در زمان پس از مرگ نيز آرامگاه و زيارتگاهشان پشتوانه حق و عدالت و فضيلت است .

.: Weblog Themes By Pichak :.