پياز به دليل داشتن ماده گلوكوزين كه مشابه هورمون انسولين است، قند خون را تنظيم ميكند.
پياز سرشار از ويتامين C، گوگرد، پتاسيم، منيزيم، اسيد فوليك، سديم، مس، روي و كمي آهن است.
متخصصان تغذيه معتقدند خوردن پياز در پيشگيري از پوكي استخوان موثر است، چرا كه پياز با جلوگيري از كاهش مواد معدني بويژه كلسيم سلولهاي استخواني از بروز پوكي استخوان جلوگيري ميكند.
گفتني است خوردن نصف پياز متوسط در روز 30 درصد از مقدار كلسترول بد خون را كاهش ميدهد و به جاي آن باعث افزايش كلسترول خوب خون ميشود.
پياز منبع غني نوعي اكسيدان است كه از بروز سرطان در افراد جلوگيري ميكند.
همچنين اين گياه خوراكي از بيماري آب مرواريد در چشم نيز جلوگيري ميكند و بنابراين مصرف آن به افراد مسن توصيه ميشود.
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.