خواص درماني ذرت
تاريخ : سه شنبه 12 / 9 / 1391برچسب:, | 11:41 PM | نویسنده : امید

‌ذرت داراي ارزش غذايي فراوان است و به علت نداشتن گلوتن (ماده چسب گندم) قابليت تهيه نان را ندارد. بنابراين براي تهيه نان ذرت آرد آن را با آرد ساير غلات مخلوط مي‌كنند.

ذرت از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است و غذاي خوبي براي پيشگيري از سرطان است.

استفاده از ذرت از كرم خوردگي دندان جلوگيري مي‌كند، و روغن آن كلسترول خون را پايين مي‌آورد. روغن ذرت براي درمان اگزما و بيماري‌هاي پوستي هم مفيد است.

كاكل ذرت

دم كرده كاكل ذرت ادرارآور است و آرام كننده دستگاه ادراري است. درد و ناراحتي‌هاي دستگاه ادراري را تسكين مي‌دهد و سنگ مثانه، التهاب، ورم مثانه و درد مثانه را از بين مي‌برد. كاكل ذرت به طور كلي دستگاه ادراري را تميز مي‌كند. جوشانده ساقه وسط بلال خونريزي از بيني را بند مي‌آورد و جوشانده برگ‌هاي بلال براي دفع سنگ مثانه مفيد است.

جوشانده ريشه ذرت براي سوزش مجاري ادراري مفيد است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







  • دانلود فیلم