مصرف بي‌رويه ادويه مسموميت‌زاست‌
تاريخ : سه شنبه 12 / 9 / 1391برچسب:, | 11:32 PM | نویسنده : امید

يك متخصص تغذيه با بيان اين كه برخي از مواد طعم‌دهنده غذايي مانند زعفران، گل رنگ و دارچين داراي ارزش تغذيه‌اي (ويتامين‌ها و عناصر معدني) هستند، هشدار داد: مصرف بي‌رويه ادويه‌جات علاوه بر مسموميت‌زا بودن، باعث ايجاد وابستگي زياد به مصرف ادويه، پرخوري و افزايش احتمال ابتلا به سرطان مي‌شود.

به گزارش ايسنا، دكتر سيدعلي كشاورز، عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران، تاكيد كرد: بهتر است خانواده‌ها از همان ابتداي كودكي، ذائقه فرزند خود را به غذاي شور و پرادويه عادت ندهند، تا كودكان آنها در آينده با مشكلات عديده روبه‌رو نشوند.

وي گفت: مصرف نمك به ميزان زياد در درازمدت به افزايش فشارخون منجر مي‌شود.

به علاوه، به افراد با فشارخون بالا توصيه مي‌شود در طبخ غذا از نمك استفاده نكنند چون حداقل نمك مورد نياز بدن، در خود مواد غذايي وجود دارد.كشاورز در ادامه افزود: در افراد با فعاليت بدني بالا و عرق زياد، خصوصا در هواي گرم تابستان، نياز به نمك افزايش مي‌يابد و در ورزشكاران به 3 2 برابر افراد عادي مي‌رسد كه بايستي از طريق مصرف به اندازه اين مواد تامين شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







  • دانلود فیلم