محققان دريافتند افرادي كه كرفس ميخورند نهتنها از مزه خوب اين سبزي لذت ميبرند بلكه مانع از بروز فراموشي ناشي از پيري خود ميشوند.
به گفته محققان، كرفس حاوي موادي موسوم به فلاوونوئيد است كه مانع از بروز پروسهها و مراحل آسيبرسان در مغز ميشود. اين ماده ميزان رسوب پروتئينهاي عامل بروز دمانس را در مغز به طور قابل ملاحظهاي كاهش ميدهد.
گفتني است، در سبزيهاي سبز ديگري مانند بابونه و فلفل دلمه سبز نيز از فلاوونوئيد موجود در كرفس وجود دارد.
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.