اسفناج منبع غني ويتامينهايC،B، A و آهن و پتاسيم است.
طبيعت آن خنك و براي پايين آوردن تب مفيد است. بيماراني كه به بيماري ورم روده كوچك مبتلا هستند، ميتوانند براي درمان از برگهاي سبز اسفناج استفاده كنند.
اسفناج ملين و ضد يبوست است و كساني هم كه از چاقي رنج ميبرند، ميتوانند براي لاغر شدن و كم كردن وزن از آن استفاده كنند.طب سنتي براي رفع سرفههاي خشك، برگ اسفناج پخته شده را به همراه جو پوست كنده و روغن بادام توصيه ميكند؛ همچنين آش اسفناج با گشنيز براي سردردهاي ناشي از سوءهاضمه و اختلال دستگاه گوارشي مفيد است.
خوردن اسفناج از ابتلا به سرطان پيشگيري ميكند و به ويژه در پيشگيري از سرطانهاي روده بزرگ، معده، پروستات، حنجره و رحم موثر است.اين گياه خوش طعم كه با آن ميتوان انواع غذاها را پخت، بهترين دارو براي كساني است كه به كمخوني مبتلا هستند.اسفناج مانند جارو روده بزرگ را تميز ميكند و ترشحات لوزالمعده را افزايش ميدهد.
اين گياه در تقويت اعصاب، رفع بيماري آسم و گرفتگي صدا معجزه ميكند.
زيانها :
اسفناج به علت داشتن اگزالات براي بيماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگهاي كليه و مثانه مناسب نيست. در ضمن كساني كه سردمزاج هستند بايد اسفناج را با ادويه گرم مانند زنجبيل و هل ميل كنند.
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.